Remenat d'alls tendres
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 2 alls tendres
- 5 espàrrecs verds gruixuts
- fulles d'espinacs
- 1 ceba tendra
- 100 g de gírgoles de cultiu
- sal
- pebre
- oli d'oliva
- 2 ous de gallina frescos
PREPARACIÓ
Preparació 5 minuts
Cocció 8 minuts
1. Netegeu i peleu totes les verdures. Els alls tendres, talleu-los en discs. Les gírgoles, a làmines fines per escurçar-ne la cocció; i dels espàrrecs, només en volem la part tendra tallada a dauets petits, Volem mantenir les puntes intactes.
2. Escalfeu el plat "crisp" del microones uns 2 minuts.
3. Poseu-hi els alls tendres, i sofregiu-los amb oli d'oliva 1 minut.
4. Afegiu-hi els espàrrecs i sofregiu-ho 3 minuts més.
5. Finalment, afegiu-hi les gírgoles i sofregiu-ho fins que siguin tendres.
6. Traieu el plat ben calent del microones, i abans que es refredi, poseu-hi la ceba tendra tallada a làmines fines, els espinacs i barregeu-ho un moment.
7. Esclateu-hi els ous, i espereu que es cogui bona part de la clara abans de trencar els rovells amb un escumadora.
8. Barregeu-ho, i quan tingueu l'ou en el punt de cocció que us agradi, emplateu el remenat i mengeu-lo. Acompanyeu-lo amb unes torradetes de pa anglès per aprofitar tota la untuositat de l'ou.
Cocció 8 minuts
1. Netegeu i peleu totes les verdures. Els alls tendres, talleu-los en discs. Les gírgoles, a làmines fines per escurçar-ne la cocció; i dels espàrrecs, només en volem la part tendra tallada a dauets petits, Volem mantenir les puntes intactes.
2. Escalfeu el plat "crisp" del microones uns 2 minuts.
3. Poseu-hi els alls tendres, i sofregiu-los amb oli d'oliva 1 minut.
4. Afegiu-hi els espàrrecs i sofregiu-ho 3 minuts més.
5. Finalment, afegiu-hi les gírgoles i sofregiu-ho fins que siguin tendres.
6. Traieu el plat ben calent del microones, i abans que es refredi, poseu-hi la ceba tendra tallada a làmines fines, els espinacs i barregeu-ho un moment.
7. Esclateu-hi els ous, i espereu que es cogui bona part de la clara abans de trencar els rovells amb un escumadora.
8. Barregeu-ho, i quan tingueu l'ou en el punt de cocció que us agradi, emplateu el remenat i mengeu-lo. Acompanyeu-lo amb unes torradetes de pa anglès per aprofitar tota la untuositat de l'ou.