Remenat d'alls tendres

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 2 alls tendres
  • 5 espàrrecs verds gruixuts
  • fulles d'espinacs
  • 1 ceba tendra
  • 100 g de gírgoles de cultiu
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva
  • 2 ous de gallina frescos

PREPARACIÓ

Preparació 5 minuts
Cocció 8 minuts

1. Netegeu i peleu totes les verdures. Els alls tendres, talleu-los en discs. Les gírgoles, a làmines fines per escurçar-ne la cocció; i dels espàrrecs, només en volem la part tendra tallada a dauets petits, Volem mantenir les puntes intactes.
2. Escalfeu el plat "crisp" del microones uns 2 minuts.
3. Poseu-hi els alls tendres, i sofregiu-los amb oli d'oliva 1 minut.
4. Afegiu-hi els espàrrecs i sofregiu-ho 3 minuts més.
5. Finalment, afegiu-hi les gírgoles i sofregiu-ho fins que siguin tendres.
6. Traieu el plat ben calent del microones, i abans que es refredi, poseu-hi la ceba tendra tallada a làmines fines, els espinacs i barregeu-ho un moment.
7. Esclateu-hi els ous, i espereu que es cogui bona part de la clara abans de trencar els rovells amb un escumadora.
8. Barregeu-ho, i quan tingueu l'ou en el punt de cocció que us agradi, emplateu el remenat i mengeu-lo. Acompanyeu-lo amb unes torradetes de pa anglès per aprofitar tota la untuositat de l'ou.