Remember (còctel de gambes)

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Montse Estruch
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Cingle, Vacarisses

INGREDIENTS

  • brots tendres de mesclum
  • germinats
  • 4 trossos de crostes de pa
  • 1 alvocat
  • 1 mango
  • 12 gambes
  • 4 ous de guatlla
  • ous d'arengada fumada
  • maduixes de bosc
  • groselles
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • Salsa rosa aromatitzada
  • 8 cullerades soperes de salsa maionesa
  • 1 cullerada sopera de mostassa groga
  • 4 cullerades soperes de quetxup
  • 1 cullerada de whisky
  • 1 cullerada sopera de suc de taronja natural
  • el suc del cap de les gambes

PREPARACIÓ

Per fer la salsa rosa, poseu en un bol la mostassa groga, el suc del cap de les gambes, el quetxup, la salsa maionesa, el whisky i el suc de taronja.
Remeneu-ho bé.

A continuació, escaldeu les gambes en un cassó amb aigua bullent durant 2 minuts i seguidament refredeu-les en un bol d'aigua amb gel.

Poseu una mica de salsa rosa al fons del bol on servireu el còctel. A sobre, poseu-hi els brots tendres de mesclum, els germinats, els ous de guatlla bullits i pelats, les gambes pelades, unes tires d'alvocat pelat, unes tires de mango pelat, els ous d'arengada, les maduixes de bosc, les groselles i les crostes de pa. Amaniu el còctel amb la sal Maldon, l'oli d'oliva i una mica de pebre mòlt.