Rellom tropical de porc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Magí Huguet
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Vinya Rosa, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 talls de filet porc
  • 4 talls de pinya natural o amb almívar
  • 4 talls de pernil serrà
  • 10 avellanes
  • 4 copes de Porto o vi ranci
  • fons de carn (opcional)
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el rellom de porc i daureu-lo en una paella amb oli.
Seguidament, afegiu-hi la pinya trossejada i el vi de Porto, i flamegeu-ho. A continuació, afegiu-hi el fons de carn i les avellanes. Col·loqueu el pernil serrà a sobre del rellom per evitar que quedi molt cuit. Finalment podeu emplatar-ho.
Anar al contingut