Rellom tropical de porc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Magí Huguet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Vinya Rosa, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 talls de filet porc
- 4 talls de pinya natural o amb almívar
- 4 talls de pernil serrà
- 10 avellanes
- 4 copes de Porto o vi ranci
- fons de carn (opcional)
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu el rellom de porc i daureu-lo en una paella amb oli.
Seguidament, afegiu-hi la pinya trossejada i el vi de Porto, i flamegeu-ho. A continuació, afegiu-hi el fons de carn i les avellanes. Col·loqueu el pernil serrà a sobre del rellom per evitar que quedi molt cuit. Finalment podeu emplatar-ho.
Seguidament, afegiu-hi la pinya trossejada i el vi de Porto, i flamegeu-ho. A continuació, afegiu-hi el fons de carn i les avellanes. Col·loqueu el pernil serrà a sobre del rellom per evitar que quedi molt cuit. Finalment podeu emplatar-ho.