Raw fish salad (Amanida de peix a l'estil de la Polinèsia) - Nova Zelanda

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Sioux Bean, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 4-6 persones:
  • 600 g de peix (sense cap ni espines)
  • 4 llimes
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 ceba de Figueres
  • 3 alls tendres
  • 1 all
  • 1 pebrot vermell
  • 1 bitxo verd
  • 1 sobre de crema de llet de coco en pols (o ja envasada)

PREPARACIÓ

Renteu i talleu el peix a bocins que es puguin menjar d'un sol mos. Poseu-ho en un recipient de vores altes per poder-lo marinar.
Escorreu les llimes i aboqueu el suc al recipient del peix. Deixeu-ho reposar uns 20 minuts, com a mínim. Després, afegiu-hi la llet de coco (si n'utilitzeu en pols, desfeu-la prèviament amb una mica d'aigua).
Peleu i trinxeu ben menudes les cebes, els alls, el pebrot vermell i el bitxo. Incorporeu-ho tot a la safata del peix i remeneu-ho perquè quedin tots els ingredients ben barrejats.
Deixeu-ho reposar una estona més i ja ho podreu servir.