Raw fish salad (Amanida de peix a l'estil de la Polinèsia) - Nova Zelanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Sioux Bean, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 4-6 persones:
- 600 g de peix (sense cap ni espines)
- 4 llimes
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba de Figueres
- 3 alls tendres
- 1 all
- 1 pebrot vermell
- 1 bitxo verd
- 1 sobre de crema de llet de coco en pols (o ja envasada)
PREPARACIÓ
Renteu i talleu el peix a bocins que es puguin menjar d'un sol mos. Poseu-ho en un recipient de vores altes per poder-lo marinar.
Escorreu les llimes i aboqueu el suc al recipient del peix. Deixeu-ho reposar uns 20 minuts, com a mínim. Després, afegiu-hi la llet de coco (si n'utilitzeu en pols, desfeu-la prèviament amb una mica d'aigua).
Peleu i trinxeu ben menudes les cebes, els alls, el pebrot vermell i el bitxo. Incorporeu-ho tot a la safata del peix i remeneu-ho perquè quedin tots els ingredients ben barrejats.
Deixeu-ho reposar una estona més i ja ho podreu servir.
Escorreu les llimes i aboqueu el suc al recipient del peix. Deixeu-ho reposar uns 20 minuts, com a mínim. Després, afegiu-hi la llet de coco (si n'utilitzeu en pols, desfeu-la prèviament amb una mica d'aigua).
Peleu i trinxeu ben menudes les cebes, els alls, el pebrot vermell i el bitxo. Incorporeu-ho tot a la safata del peix i remeneu-ho perquè quedin tots els ingredients ben barrejats.
Deixeu-ho reposar una estona més i ja ho podreu servir.