Raviolis de vieires amb verdures i crema de formatge fresc

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Tallón
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Tallón, Olesa de Montserrat (Barcelona)
  • Informació nutricional
    +Obre

    Aquesta elaboració és especialment rica en calci i vitamina D, imprescindibles per a la prevenció de la osteoporosi.

INGREDIENTS

  • 12 vieires
  • 2 pastanagues
  • 2 carbassons
  • 1 ceba de Figueres
  • 12 plaques de pasta xinesa (Won Ton)
  • 1/2 got de crema de llet
  • 2 cullerades de formatge fresc
  • formatge ratllat
  • oli d'oliva verge
  • sal i pebre blanc

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba, la pastanaga i el carbassó tot ben picat.
Mentrestant, en un cassó amb una mica d'oli salteu les vieires salpebrades durant un parell de minuts. Seguidament retireu-les, reserveu-les en un plat, i al mateix cassó poseu-hi el formatge fresc i la crema de llet i deixeu-ho reduir a foc suau fins que quedi com una salsa.A continuació en un cassó amb aigua i sal bulliu la pasta xinesa durant un minut. Després, retireu-la i deixeu-la refredar en un bol amb aigua freda.Tot seguit, poseu les plaques de pasta sobre un drap, poseu-hi les verdures sofregides i les vieires a sobre, emboliqueu-les fent un farcell i poseu-les en un plat. Finalment, cobriu-les amb la salsa de formatge fresc i una mica de formatge ratllat i deixeu-les gratinar al forn durant un minut.