Raviolis de rèmol i samfaina

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Latorre
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Morros, Torredembarra

INGREDIENTS

  • 1 kg de rèmol
  • 8 làmines de pasta de caneló
  • 1 pastanaga
  • julivert
  • oli d'oliva
  • sal
  • 4 patates Per a la samfaina:
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 1 carbassó
  • 1 tomàquet

PREPARACIÓ

Per fer la samfaina, poseu oli, ceba picada, carbassó picat, pebrot vermell picat i albergínia picada en un cassó.
Afegiu-hi sal i quan estigui ben ros incorporeu-hi el tomàquet pelat, sense llavors i triturat i coeu-ho a foc lent. Mentrestant, bulliu les patates amb pell en un cassó amb aigua. Peleu les patates i talleu-les a trossos. Després, poseu les patates en un bol, afegiu-hi oli i tritureu-les amb una batedora. A continuació, feu bullir aigua amb sal i coeu-hi la pasta. Refredeu-la en un bol amb aigua fresca. Després, marqueu els filets de rèmol tallats a daus en una paella amb una mica d'oli. Per muntar els raviolis, esteneu la pasta, poseu una mica de samfaina, col·loqueu-hi el rèmol a sobre i emboliqueu-lo amb la pasta. I ja per acabar, emplateu el puré de patata, col·loqueu-hi els raviolis a sobre i decoreu-ho amb pastanaga enfarinada i fregida i julivert fregit..