Raviolis de rap
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Elea Viñas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Arrel del Born, Barcelona
INGREDIENTS
- 250 g de rap
- 4 espàrrecs verds
- 150 g de ceps
- 25 cl de nata líquida
- 1 got de fumet vermell
- 10 g de farina
- 8 fulls de Won Ton
- oli d'oliva
- sal i pebre blanc
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua i sal, bulliu els fulls de Won Ton durant 6 minuts.
Després, refredeu-los en un bol amb aigua i gel i reserveu-los.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli ben calent salteu el rap tallat a dauets. Quan estigui dauradet, afegiu-hi els espàrrecs i els ceps tallats a trossos i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més. Seguidament, afegiu-hi la farina, la sal, el pebre blanc i el fumet i, quan arrenqui el bull, poseu-hi la nata líquida i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu un full de Won Ton, poseu-hi el saltat de rap, ceps i espàrrecs a sobre, cobriu-ho amb un altre full de Won Ton i guarniu-ho amb una mica del suc del saltat per sobre.
Després, refredeu-los en un bol amb aigua i gel i reserveu-los.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli ben calent salteu el rap tallat a dauets. Quan estigui dauradet, afegiu-hi els espàrrecs i els ceps tallats a trossos i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més. Seguidament, afegiu-hi la farina, la sal, el pebre blanc i el fumet i, quan arrenqui el bull, poseu-hi la nata líquida i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu un full de Won Ton, poseu-hi el saltat de rap, ceps i espàrrecs a sobre, cobriu-ho amb un altre full de Won Ton i guarniu-ho amb una mica del suc del saltat per sobre.