Raviolis de gambes i ceps

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Amparo Soler
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Nau (Casserres)

INGREDIENTS

  • 12 gambes per persona
  • 250 g de cep fresc
  • 2 cebes tendres
  • Pinyons
  • 1 manat de cibulet
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Flors de pensament

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els ceps tallats a trossos, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant uns minuts. Seguidament, coleu els ceps i la ceba i reserveu l'oli en un bol.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els pinyons fins que estiguin ben torradets. Tot seguit, poseu les cues de gamba pelades i netes sobre paper film, emboliqueu-les fent un cilindre i poseu-les al congelador. Quan estigui ben congelat, desemboliqueu-ho i talleu-ho a rodanxes ben fines.

I ja per acabar, emplateu les rodanxes de gamba, poseu-hi una mica de saltat de ceba i ceps a sobre, cobriu-ho amb més rodanxes de gamba, amaniu-ho tot amb l'oli de saltar els ceps i una mica de sal i guarniu el plat amb els pinyons torrats, el cibulet picat i unes quantes flors.
Anar al contingut