Raviolis de carbassó farcits de barreja de bolets amb formatge de cabra

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Antonio Sanz - Restaurant Don Peppone (Rubí)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 1 carbassó (4 tires per persona)
  • Bolets
  • Ceba tendra
  • Cebollí
  • Nata
  • Brou de gallina
  • Sal
  • Pebre
  • Mantega
  • Oli
  • Formatge de cabra

PREPARACIÓ

Escalfem oli amb una gota de mantega, mentre preparem la ceba i el carbassó. Tallem la ceba a trossos petits. Posem la ceba al foc i tallem unes quantes tires de carbassó al llarg.
En una altra paella (perquè no tenim la planxa encesa) hi posem el carbassó amb una mica d'oli.
Netegem els bolets a raig d'aixeta, els tallem, els barregem a la paella amb la ceba ja mig feta i ho saltem tot junt. Ho flamegem amb conyac i hi afegim una mica de nata.
Ja podem muntar el plat, embolicant una cullerada dels bolets saltats (amb una mica de formatge de cabra) amb una tira de carbassó, fent un farcellet... I amb el que sobra de bolets i una mica de brou fem un fons de salsa per al plat, que finalment passarem pel túrmix Abans d'emplatar-ho, posem un moment els raviolis al forn perquè es gratinin i es desfaci el formatge.
Ho emplatem.
Anar al contingut