Raviolis amb bolets i crema de reig

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: MIQUEL ALCALDE Restaurant Can Torrella, Matadepera
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • porro
  • pasta wonton
  • reigs
  • nata líquida
  • sal, pebre i cibulet

PREPARACIÓ

Comenceu fent el farcit del ravioli. Talleu la part blanca del porro i els bolets (qualsevol bolet queda bé, en aquest cas són reigs) a la brunesa fina. Ofegueu el porro amb una mica d'oli i quan estigui gairebé cuit, hi afegiu els bolets. Una mica de sal i pebre i deixeu-ho ofegar a foc baix. Al final poseu-hi una mica de nata líquida per acabar de lligar els ingredients.

Poseu una cassola amb aigua al foc. Quan bulli, hi fiqueu la pasta wantun. Aquesta pasta necessita molt poca estona de cocció, uns 30 segons. Traieu de seguida cada una de les plaques de pasta i estireu-les ràpidament sobre la taula. Poseu-hi el farcit al mig i ja podeu tancar el farcell.

En una altra olla, poseu la resta de bolets (en aquest cas també són reigs) amb una mica d'oli i quan ja estiguin cuits, afegiu-hi nata líquida. Deixeu-ho a foc baix i quan agafi el color i el gust dels bolets ja ho podeu retirar del foc i passar-ho pel túrmix. Aquesta salsa la podeu posar per sobre els raviolis acabats de fer.
I, si voleu, per acabar el plat, hi podeu afegir una mica de cibulet picat per damunt.