Ravioli de vedella amb ruca i verdura

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Ramon Freixa
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó d'en Freixa, Barcelona

INGREDIENTS

  • 300 g de filet de vedella
  • 200 g de ruca
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 1 manat d'espàrrecs de marge
  • 4 minifonolls
  • 6 minipastanagues
  • 1 col xinesa
  • 200 ml de crema de llet
  • 2 g de gelatina
  • 4 g de sucre, sal i pebre
  • parmesà o tòfona (opcionals)

PREPARACIÓ

Talleu el filet de vedella a làmines molt fines i deixeu-les una estona al congelador.
Mentrestant, feu bullir la crema de llet en un cassó. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la a la Thermomix i afegiu-hi la ruca. Tritureu-ho. Tot seguit, coleu-ho i fiqueu-hi les fulles de gelatina que haureu tingut en remull.

Tot seguit, escaldeu les verdures i després salpebreu-les i salteu-les en una paella amb l'oli calent.

A continuació, poseu una mica de la crema de ruca a sobre de cada tall de vedella i tanqueu-ho com si fos un ravioli.

I ja per acabar, emplateu els raviolis i poseu-hi les verdures saltades per sobre. Podeu guarnir el plat amb una mica de parmesà ratllat.