Ravioli de vedella amb ruca i verdura
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ramon Freixa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó d'en Freixa, Barcelona
INGREDIENTS
- 300 g de filet de vedella
- 200 g de ruca
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 manat d'espàrrecs de marge
- 4 minifonolls
- 6 minipastanagues
- 1 col xinesa
- 200 ml de crema de llet
- 2 g de gelatina
- 4 g de sucre, sal i pebre
- parmesà o tòfona (opcionals)
PREPARACIÓ
Talleu el filet de vedella a làmines molt fines i deixeu-les una estona al congelador.
Mentrestant, feu bullir la crema de llet en un cassó. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la a la Thermomix i afegiu-hi la ruca. Tritureu-ho. Tot seguit, coleu-ho i fiqueu-hi les fulles de gelatina que haureu tingut en remull.
Tot seguit, escaldeu les verdures i després salpebreu-les i salteu-les en una paella amb l'oli calent.
A continuació, poseu una mica de la crema de ruca a sobre de cada tall de vedella i tanqueu-ho com si fos un ravioli.
I ja per acabar, emplateu els raviolis i poseu-hi les verdures saltades per sobre. Podeu guarnir el plat amb una mica de parmesà ratllat.
Mentrestant, feu bullir la crema de llet en un cassó. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la a la Thermomix i afegiu-hi la ruca. Tritureu-ho. Tot seguit, coleu-ho i fiqueu-hi les fulles de gelatina que haureu tingut en remull.
Tot seguit, escaldeu les verdures i després salpebreu-les i salteu-les en una paella amb l'oli calent.
A continuació, poseu una mica de la crema de ruca a sobre de cada tall de vedella i tanqueu-ho com si fos un ravioli.
I ja per acabar, emplateu els raviolis i poseu-hi les verdures saltades per sobre. Podeu guarnir el plat amb una mica de parmesà ratllat.