Ravioli de terrina d'isard

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Àngel Pasqual
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Lluçanès, Prats de Lluçanès

INGREDIENTS

  • Per a la terrina d'isard:
  • 1/2 kg de carn d'isard
  • 250 g de cansalada
  • 250 g de cansalada viada
  • 30 g de tòfona
  • 1 copeta de suc de tòfona
  • 1/2 copa de brandi
  • sal i pebre
  • Per a la papada:
  • 1 papada
  • herbes aromàtiques
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Barregeu en un bol la carn picada d'isard, les cansalades picades, la tòfona, unes herbes picades, el pebre, la sal i el suc de tòfona.
Barregeu-ho bé. Després, poseu-ho en un motlle i cobriu-ho amb paper de plata. Deixeu-ho coure al bany maria al forn a 180 graus durant una hora i 30 minuts. Després, deixeu-la refredar, desemmotlleu-la i talleu-la a daus.

Mentrestant amaniu la papada amb herbes aromàtiques, sal, pebre i brandi. Poseu-la a confitar en un cassó amb oli a 80 graus durant 4 o 5 hores. Després, talleu-la a tires fines.

Per fer el raviolis, poseu les tires de papada en forma de creu, col·loqueu-hi el dau de terrina al mig i emboliqueu-lo amb les tires de papada. Després, enrossiu aquests raviolis en una paella calenta.

I ja per acabar, emplateu els raviolis. Podeu guarnir el plat amb unes herbes picades, tòfona ratllada, sal Maldon i pebre.