Ravioli de carn i verdura (Maultaschen)

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Stefan Thiel
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bier-Art, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de carn picada de porc
  • 200 g de carn picada de bou
  • 1 porro
  • 2 cebes tendres
  • cebollí
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • 250 g d'espinacs
  • 1 panet
  • 3 ous
  • sal i pebre negre
  • nou moscada
  • oli
  • 400 g de pasta de ravioli Per a la salsa:
  • 200 g de xampinyons
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 gotet de vi blanc
  • 1/2 l de nata líquida
  • sal i pebre negre

PREPARACIÓ

Comenceu posant el pa i els ous batuts en un bol. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar durant 30 minuts.
Per fer el sofregit, poseu els porros a la paella i afegiu-hi oli. Sofregiu-los durant 5 minuts. Després afegiu-hi el cebollí i els grans d'all. Aleshores poseu el sofregit en un bol i incorporeu-hi el julivert i els espinacs (que prèviament haureu bullit durant una hora, els haureu posat amb aigua freda i glaçons i haureu escorregut). Tot seguit afegiu-hi la carn i barregeu-ho. Incorporeu-hi una mica de pebre, sal, nou moscada i tritureu-ho amb una trituradora manual. Quan tingueu la barreja feta, estireu la pasta i farciu-la amb el farciment dels maultaschen mirant que la massa quedi ben aplanada i uniforme. Aleshores pinteu els extrems amb ou i talleu la pasta per la meitat. Enrotlleu les dues meitats i talleu-les a rectangles. Quan tingueu els ravioli tallats, enganxeu-los pels extrems. Llavors poseu aigua a bullir. Quan l'aigua bulli, afegiu-hi sal i els ravioli. Deixeu-los bullir durant 5 minuts. I ja per acabar, poseu els ravioli en un plat i afegiu-hi la salsa de xampinyons (que haureu aconseguit sofregint els xampinyons amb cebes, alls i vi blanc, deixant-ho reduir i afegint-hi la crema de llet).