Rap saltat

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Rosa Nonell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 500 g de rap
  • 4 carxofes
  • 4 patates
  • 50 g de mantega
  • 1 llimona
  • farina
  • 1 got de llet
  • oli
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, peleu les patates, talleu-les en tires fines i fregiu-les en una paella amb oli.
Mentrestant, netegeu les carxofes, talleu-les en trossos, salpebreu-les, arrebosseu-les en farina i fregiu-les en una paella amb oli. Després, deixeu-les sobre un paper absorbent.

A continuació, deixeu macerar el rap en llet durant 10 minuts, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb oli. Deixeu-lo sobre un paper absorbent.

I ja per acabar, emplateu el rap, disposeu les carxofes i les patates per sobre i regueu-ho amb una meunière que prèviament haureu preparat escalfant una mica de mantega i suc de llimona en un cassó.