Rap i cansalada amb reducció de vi negre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Negrefum, Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
INGREDIENTS
- 800 g de rap net sense espina
- 400 g de cansalada confitada
- 1 ampolla de vi negre
- 1 porro
- 100 ml de brou de carn
- sucre
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, talleu un tall de la cansalada confitada i salteu-la en una paella sense oli fins que estigui ben dauradeta.
Després, retireu-la, reserveu-la sobre paper absorbent i, a la mateixa paella, salteu uns quants dauets de la cansalada confitada.A continuació, poseu el vi negre en un cassó i deixeu-lo reduir. Quan hagi reduït a la meitat, afegiu-hi el sucre i el brou de carn i torneu-lo a deixar reduir.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu el rap prèviament salpebrat.Finalment, en una altra paella amb oli fregiu el porro tallat a la juliana. Quan estigui dauradet, retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.
I ja per acabar, emplateu el tall de cansalada, poseu-hi el rap a sobre, salseu-ho tot amb la reducció de vi i guarniu el plat amb el porro fregit i els dauets de cansalada.
Després, retireu-la, reserveu-la sobre paper absorbent i, a la mateixa paella, salteu uns quants dauets de la cansalada confitada.A continuació, poseu el vi negre en un cassó i deixeu-lo reduir. Quan hagi reduït a la meitat, afegiu-hi el sucre i el brou de carn i torneu-lo a deixar reduir.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu el rap prèviament salpebrat.Finalment, en una altra paella amb oli fregiu el porro tallat a la juliana. Quan estigui dauradet, retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.
I ja per acabar, emplateu el tall de cansalada, poseu-hi el rap a sobre, salseu-ho tot amb la reducció de vi i guarniu el plat amb el porro fregit i els dauets de cansalada.