Rap i cansalada amb reducció de vi negre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Negrefum, Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

INGREDIENTS

  • 800 g de rap net sense espina
  • 400 g de cansalada confitada
  • 1 ampolla de vi negre
  • 1 porro
  • 100 ml de brou de carn
  • sucre
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, talleu un tall de la cansalada confitada i salteu-la en una paella sense oli fins que estigui ben dauradeta.

Després, retireu-la, reserveu-la sobre paper absorbent i, a la mateixa paella, salteu uns quants dauets de la cansalada confitada.A continuació, poseu el vi negre en un cassó i deixeu-lo reduir. Quan hagi reduït a la meitat, afegiu-hi el sucre i el brou de carn i torneu-lo a deixar reduir.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu el rap prèviament salpebrat.Finalment, en una altra paella amb oli fregiu el porro tallat a la juliana. Quan estigui dauradet, retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.

I ja per acabar, emplateu el tall de cansalada, poseu-hi el rap a sobre, salseu-ho tot amb la reducció de vi i guarniu el plat amb el porro fregit i els dauets de cansalada.
Anar al contingut