Rap Can Ramonet

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Ramonet

INGREDIENTS

  • 4 cuetes de rap
  • 12 cloïsses
  • 12 gambes
  • 1 got de fumet de peix
  • 1 copa de brandi
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1/2 ceba
  • 3 grans d'all
  • julivert
  • 1 tassa de salsa de tomàquet
  • farina
  • sal

PREPARACIÓ

Comenceu sofregint en una cassola de terra, l'all i el julivert picats i després afegiu-hi la ceba tallada ben petita.
D'altra banda, saleu i enfarineu les cues de rap i fregiu-les en una paella; quan estiguin daurades, incorporeu-les a la cassola amb el sofregit. Flamegeu-ho amb el brandi i tot seguit poseu-hi el tomàquet i el fumet i deixeu-ho coure 10 minuts. Tireu-hi les cuetes de gamba i les cloïsses, rectifiqueu-ho de sal, i passats 2 minuts, ja tindreu el plat a punt.