Rap Can Ramonet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Ramonet
INGREDIENTS
- 4 cuetes de rap
- 12 cloïsses
- 12 gambes
- 1 got de fumet de peix
- 1 copa de brandi
- 1 got d'oli d'oliva
- 1/2 ceba
- 3 grans d'all
- julivert
- 1 tassa de salsa de tomàquet
- farina
- sal
PREPARACIÓ
Comenceu sofregint en una cassola de terra, l'all i el julivert picats i després afegiu-hi la ceba tallada ben petita.
D'altra banda, saleu i enfarineu les cues de rap i fregiu-les en una paella; quan estiguin daurades, incorporeu-les a la cassola amb el sofregit. Flamegeu-ho amb el brandi i tot seguit poseu-hi el tomàquet i el fumet i deixeu-ho coure 10 minuts. Tireu-hi les cuetes de gamba i les cloïsses, rectifiqueu-ho de sal, i passats 2 minuts, ja tindreu el plat a punt.
D'altra banda, saleu i enfarineu les cues de rap i fregiu-les en una paella; quan estiguin daurades, incorporeu-les a la cassola amb el sofregit. Flamegeu-ho amb el brandi i tot seguit poseu-hi el tomàquet i el fumet i deixeu-ho coure 10 minuts. Tireu-hi les cuetes de gamba i les cloïsses, rectifiqueu-ho de sal, i passats 2 minuts, ja tindreu el plat a punt.