Rap amb suquet blanc de patates

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Vilà
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Alkimia, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Elaboració baixa en calories i rica en proteïnes d'alt valor biològic. Ideal acompanyada d'una amanida.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g de rap
  • la pell, l'espina i el cap del rap
  • 2 alls
  • 400 g de patates roseval vermelles
  • 1 l d'aigua
  • 1/4 de l d'oli d'oliva
  • 1 bitxo
  • sal
  • pinyons torrats
  • germinats de pèsol

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli abundant sofregiu els alls, l'espina, la pell, el cap del rap i el bitxo picat durant un parell de minuts.
Després, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho coure durant mitja hora. A continuació, coleu el brou, poseu-lo en un altre cassó juntament amb les patates, ja pelades i tallades a trossos, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una estona. Tot seguit, poseu unes quantes patates i una mica de brou en un bol, tritureu-ho amb el túrmix, torneu-ho a posar al cassó, remeneu-ho bé, afegiu-hi el rap salat i deixeu-ho coure tot junt durant 3 minuts més.I ja per acabar, emplateu el rap amb les patates, salseu-ho amb el suc de la cocció i guarniu el plat amb els pinyons torrats i els germinats de pèsol.
Anar al contingut