Rap amb suquet blanc de patates
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Vilà
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alkimia, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Elaboració baixa en calories i rica en proteïnes d'alt valor biològic. Ideal acompanyada d'una amanida.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 800 g de rap
- la pell, l'espina i el cap del rap
- 2 alls
- 400 g de patates roseval vermelles
- 1 l d'aigua
- 1/4 de l d'oli d'oliva
- 1 bitxo
- sal
- pinyons torrats
- germinats de pèsol
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb oli abundant sofregiu els alls, l'espina, la pell, el cap del rap i el bitxo picat durant un parell de minuts.
Després, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho coure durant mitja hora. A continuació, coleu el brou, poseu-lo en un altre cassó juntament amb les patates, ja pelades i tallades a trossos, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una estona. Tot seguit, poseu unes quantes patates i una mica de brou en un bol, tritureu-ho amb el túrmix, torneu-ho a posar al cassó, remeneu-ho bé, afegiu-hi el rap salat i deixeu-ho coure tot junt durant 3 minuts més.I ja per acabar, emplateu el rap amb les patates, salseu-ho amb el suc de la cocció i guarniu el plat amb els pinyons torrats i els germinats de pèsol.
Després, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho coure durant mitja hora. A continuació, coleu el brou, poseu-lo en un altre cassó juntament amb les patates, ja pelades i tallades a trossos, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una estona. Tot seguit, poseu unes quantes patates i una mica de brou en un bol, tritureu-ho amb el túrmix, torneu-ho a posar al cassó, remeneu-ho bé, afegiu-hi el rap salat i deixeu-ho coure tot junt durant 3 minuts més.I ja per acabar, emplateu el rap amb les patates, salseu-ho amb el suc de la cocció i guarniu el plat amb els pinyons torrats i els germinats de pèsol.