Rap amb béicon, gorgonzola i poma saltada

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Martina Casañé (12 anys)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Sense gluten

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 1 rap d'1 kg (a filets)
  • 14 talls de béicon fumat
  • 100 g de formatge gorgonzola
  • 2 pomes
  • sal i pebre
  • oli d'oliva suau

PREPARACIÓ

Per començar, feu-vos preparar la cua de rap en dos filets i talleu els filets a medallons de dos centímetres. A continuació, salpebreu-los i emboliqueu-los amb les tires de béicon. Tot seguit, poseu-los en una plata, prèviament untada amb oli, cobriu-los amb una mica de gorgonzola i deixeu-los coure al forn a 250 graus durant 12 minuts.
Mentrestant, peleu les pomes, traieu-los el cor, talleu-les a làmines i salteu-les en una paella amb una mica d'oli fins que estiguin dauradetes.
I ja per acabar, emplateu el rap i acompanyeu-lo amb la poma saltada.