Rap allagostat

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Manubens
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Passadís del Pep, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 cua de rap de 2 kg
  • 1 manat d'herbes
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • pebre vermell en gra
  • patates
  • naps
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu la ceba pelada i tallada per la meitat, l'api, la pastanaga, la farigola, el ginebró i el pebre negre en una cassola amb aigua i una miqueta d'oli.
A continuació, salpebreu la cua de rap, poseu-hi pebre vermell dolç i oli, i fregueu-ho bé. Després, emboliqueu-la en un drap, lligueu-ho amb un cordill i bulliu-ho a la cassola amb les verdures durant 20 minuts. Deixeu-ho refredar dins la cassola. Tot seguit, desemboliqueu el rap, feu-ne talls i emplateu-los. Acompanyeu-ho d'uns daus de patata i nap bullits. I ja per acabar, amaniu-ho amb sal, pebre, pebre vermell dolç i oli o una mica de maionesa.