Rap allagostat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Manubens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Passadís del Pep, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 cua de rap de 2 kg
- 1 manat d'herbes
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- pebre vermell en gra
- patates
- naps
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu la ceba pelada i tallada per la meitat, l'api, la pastanaga, la farigola, el ginebró i el pebre negre en una cassola amb aigua i una miqueta d'oli.
A continuació, salpebreu la cua de rap, poseu-hi pebre vermell dolç i oli, i fregueu-ho bé. Després, emboliqueu-la en un drap, lligueu-ho amb un cordill i bulliu-ho a la cassola amb les verdures durant 20 minuts. Deixeu-ho refredar dins la cassola. Tot seguit, desemboliqueu el rap, feu-ne talls i emplateu-los. Acompanyeu-ho d'uns daus de patata i nap bullits. I ja per acabar, amaniu-ho amb sal, pebre, pebre vermell dolç i oli o una mica de maionesa.
A continuació, salpebreu la cua de rap, poseu-hi pebre vermell dolç i oli, i fregueu-ho bé. Després, emboliqueu-la en un drap, lligueu-ho amb un cordill i bulliu-ho a la cassola amb les verdures durant 20 minuts. Deixeu-ho refredar dins la cassola. Tot seguit, desemboliqueu el rap, feu-ne talls i emplateu-los. Acompanyeu-ho d'uns daus de patata i nap bullits. I ja per acabar, amaniu-ho amb sal, pebre, pebre vermell dolç i oli o una mica de maionesa.