Rambutà: Tàrtar de bacallà esqueixat

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 6 rambutans madurs
  • 100 g de bacallà per esqueixar
  • flocs de coco deshidratat
  • 1 llauna petita de blat de moro en conserva
  • 4 xampinyons
  • 50 g de canonges
  • oli d'oliva verge extra
  • concentrat de carn

PREPARACIÓ

Peleu i talleu els rambutans.
Esqueixeu el bacallà al més petit possible i deixeu-lo emulsionar amb oli d'oliva.
Talleu els xampinyons a dauets i els canonges a la juliana.
Salteu el blat de moro escorregut en una paella i feu-hi reduir el concentrat de carn.
Munteu el tàrtar amb el bacallà, els xampinyons, els rambotans, els canonges i el blat de moro.
Feu un motlle amb una ampolla d'aigua de plàstic, munteu l'estructura del tàrtar i hi escampeu-hi flocs de coco.
Anar al contingut