Quesillo (Flam veneçolà) - Veneçuela

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Yracelis Rodriguez, Barcelona

INGREDIENTS

  • 5 ous
  • 1 pot de llet condensada de 150 g
  • 150 g de llet sencera
  • 1 dit de conyac
  • sucre morè per al caramel

PREPARACIÓ

Poseu tots els ingredients, menys el sucre, dins el got de la batedora i barregeu-los bé amb el túrmix.
En un motlle que pugui anar al foc, poseu-hi a caramel·litzar el sucre morè. Un cop el tingueu a punt, aboqueu-hi el contingut del got de la batedora.
Poseu el motlle al bany maria durant mitja hora. Passat aquest temps, comproveu-ne el punt de cocció clavant-hi un ganivet o algun altre utensili de cuina llarg i prim.
Deixeu-ho refredar fins al moment de servir-ho.
Per portar-lo a taula, aboqueu el quesillo en un plat de mida grossa o en una safata.