Qaleralik (Halibut) - Iginniarfik, Groenlàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Jan Frederiksen i Francesc Bailón, Pla d'Anyella (Alp)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a embarassades
INGREDIENTS
- 2 filets d'halibut congelat
- 2 pastanagues
- 2 patates
- 1 ceba grossa
- julivert
- aigua
- sal i pebre negre
PREPARACIÓ
Poseu una olla al foc amb aigua i salpebreu-la al vostre gust. Afegiu-hi unes branques de julivert.
Peleu la ceba i les patates i trossegeu-ho menut. Peleu i talleu la pastanaga a rodanxes. Talleu a bocins els filets d'halibut.
Quan l'aigua sigui força calenta, afegiu a l'olla la ceba i la pastanaga. Passats uns 3 o 4 minuts, afegiu-hi la patata i, per últim, els bocins d'halibut.
Deixeu que tot plegat cogui durant uns 15 minuts i ja us ho podeu menjar.
Nota:
Si mai voleu preparar aquest plat a la muntanya en ple hivern, i voleu fer com en Jan i en Francesc, en lloc d'aigua per coure agafeu un bon grapat de neu i foneu-la.
Peleu la ceba i les patates i trossegeu-ho menut. Peleu i talleu la pastanaga a rodanxes. Talleu a bocins els filets d'halibut.
Quan l'aigua sigui força calenta, afegiu a l'olla la ceba i la pastanaga. Passats uns 3 o 4 minuts, afegiu-hi la patata i, per últim, els bocins d'halibut.
Deixeu que tot plegat cogui durant uns 15 minuts i ja us ho podeu menjar.
Nota:
Si mai voleu preparar aquest plat a la muntanya en ple hivern, i voleu fer com en Jan i en Francesc, en lloc d'aigua per coure agafeu un bon grapat de neu i foneu-la.