Pyogobosod-jon (Bolets farcits) - Seül, Corea del Sud

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Hyemin Lee, Barcelona

INGREDIENTS

  • bolets shitake
  • carn picada de vedella
  • 1 ceba tendra
  • 1 gra d'all
  • sals de soja
  • oli de sèsam
  • pebre negre
  • sucre moreno
  • oli suau per fregir

PREPARACIÓ

Si compreu els shitake secs, deixeu-los en remull en un bol amb aigua i sucre perquè es rehidratin. El sucre farà que aquest procés vagi més de pressa.
Trinxeu un gra d'all i la ceba tendra. Reserveu-ho.
Adobeu la carn picada amb una mica de salsa de soja, oli de sèsam, pebre negre, sucre moreno i l'all i la ceba que heu trinxat. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar una estona perquè la carn agafi bé tots els gustos.
Talleu els peus dels bolets i escorreu-los, esprement-los amb els dits.
Passeu la part interior dels bolets per una mica de maicena, espolseu-ne l'excés i farciu-los amb una cullerada de carn picada. Premeu-los lleugerament perquè el farcit no es desmunti i passeu-los una altra vegada per la maicena. Fregiu-los en una paella amb molt poc oli i a foc fluix.