Pyogobosod-jon (Bolets farcits) - Seül, Corea del Sud
- Programa: Karakia
- Cuina: Hyemin Lee, Barcelona
INGREDIENTS
- bolets shitake
- carn picada de vedella
- 1 ceba tendra
- 1 gra d'all
- sals de soja
- oli de sèsam
- pebre negre
- sucre moreno
- oli suau per fregir
PREPARACIÓ
Si compreu els shitake secs, deixeu-los en remull en un bol amb aigua i sucre perquè es rehidratin. El sucre farà que aquest procés vagi més de pressa.
Trinxeu un gra d'all i la ceba tendra. Reserveu-ho.
Adobeu la carn picada amb una mica de salsa de soja, oli de sèsam, pebre negre, sucre moreno i l'all i la ceba que heu trinxat. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar una estona perquè la carn agafi bé tots els gustos.
Talleu els peus dels bolets i escorreu-los, esprement-los amb els dits.
Passeu la part interior dels bolets per una mica de maicena, espolseu-ne l'excés i farciu-los amb una cullerada de carn picada. Premeu-los lleugerament perquè el farcit no es desmunti i passeu-los una altra vegada per la maicena. Fregiu-los en una paella amb molt poc oli i a foc fluix.
Trinxeu un gra d'all i la ceba tendra. Reserveu-ho.
Adobeu la carn picada amb una mica de salsa de soja, oli de sèsam, pebre negre, sucre moreno i l'all i la ceba que heu trinxat. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar una estona perquè la carn agafi bé tots els gustos.
Talleu els peus dels bolets i escorreu-los, esprement-los amb els dits.
Passeu la part interior dels bolets per una mica de maicena, espolseu-ne l'excés i farciu-los amb una cullerada de carn picada. Premeu-los lleugerament perquè el farcit no es desmunti i passeu-los una altra vegada per la maicena. Fregiu-los en una paella amb molt poc oli i a foc fluix.