Puré de patata amb bolets, cansalada viada i botifarra

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Joan Prat, Restaurant Ca la Bòrnia, Cercs ( Berguedà)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Barreja de bolets del Berguedà ( llenegues, rovellons, camagrocs, mollerics...)
  • Patates
  • Cansalada viada
  • Botifarra negra
  • Col confitada
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • All
  • Julivert

PREPARACIÓ

1. Netegeu bé els bolets, traieu la pell i l'esponja dels mollerics i trossegeu els bolets.
2. Feu un puré de patata.
3. Poseu una paella al foc amb oli i saltegeu-hi els bolets, quan els tingueu mig cuits afegiu alls i julivert picat.
4. Aboqueu-ho tot a la safata on tingueu el puré de patata i barregeu-ho .
5. Acompanyeu el plat amb una tira de cansalada passada per la paella, un tall de botifarra negra i, si en teniu, poseu-hi unes fulles de col confitada en vinagre.
Anar al contingut