Pumpkin pie (Pastís de carabassa) - Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Greta Paa-Kerner, Barcelona
INGREDIENTS
- pasta de full
- 350 ml de carabassa
- 250 ml de sucre morè
- 3 cullerades de farina
- 500 ml de llet
- 3 ous
- 1 culleradeta de canyella
- 1 pessic de nou moscada
- 1/2 culleradeta de vainilla en pols
- aigua
PREPARACIÓ
Feu coure la carabassa en una olla amb força aigua. Un cop cuita, peleu-la. Poseu tots els ingredients en un bol i tritureu-los amb la batedora.
Poseu la pasta de full ben estesa en un motllo de forn rodó. Aboqueu-hi la pasta de carabassa i enforneu-ho durant uns 50 minuts a 200º.
Comproveu que el pastís és cuit punxant-lo amb un ganivet; si surt net, el pastís ja està a punt.
Poseu la pasta de full ben estesa en un motllo de forn rodó. Aboqueu-hi la pasta de carabassa i enforneu-ho durant uns 50 minuts a 200º.
Comproveu que el pastís és cuit punxant-lo amb un ganivet; si surt net, el pastís ja està a punt.