Pularda de mig dol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Drolma
INGREDIENTS
- 1 pularda de 1.700 g
- 50 g de tòfona negra
- 4 porros
- 3 pastanagues
- 3 naps
- 1 tija d'api
- 1 ceba
- 1/2 llimona
- 4 l d'aigua
- sal i pebre
- 1 gotet de nata líquida
- 50 g de mantega
PREPARACIÓ
Per començar, introduïu les tòfones entre la pell i la carn de la pularda.
Després salpebreu la pularda i pinzelleu-la amb suc de llimona. Emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la macerar 12 hores a la nevera. Després bulliu les verdures en una olla. Afegiu-hi la pularda, els colls i els punys i tapeu l'olla. Deixeu-ho coure durant 45 minuts a foc lent. Llavors, traieu la pularda de la cocció i poseu-la en un plat amb les verdures dels caldo. Per preparar la salsa, poseu part del brou que ha sobrat, els colls, els punys i una mica de tòfona en un bol. Afegiu-hi una mica de crema de llet i tritureu-ho. Després, passeu-ho per un colador. A continuació, afegiu una mica de brou de la cocció en un cassó i feu-ho bullir. Quan bulli, afegiu-hi una mica de nata, la trufa que ha quedat de buidar la pularda, pebre, un polsim de sal i una cullerada de mantega.
Després salpebreu la pularda i pinzelleu-la amb suc de llimona. Emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la macerar 12 hores a la nevera. Després bulliu les verdures en una olla. Afegiu-hi la pularda, els colls i els punys i tapeu l'olla. Deixeu-ho coure durant 45 minuts a foc lent. Llavors, traieu la pularda de la cocció i poseu-la en un plat amb les verdures dels caldo. Per preparar la salsa, poseu part del brou que ha sobrat, els colls, els punys i una mica de tòfona en un bol. Afegiu-hi una mica de crema de llet i tritureu-ho. Després, passeu-ho per un colador. A continuació, afegiu una mica de brou de la cocció en un cassó i feu-ho bullir. Quan bulli, afegiu-hi una mica de nata, la trufa que ha quedat de buidar la pularda, pebre, un polsim de sal i una cullerada de mantega.