Pui cu smantana (Ciulama) (Pollastre amb xampinyons i crema de llet) - Romania

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Monica Gabaroi, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 pollastre gros
  • 500 g de xampinyons
  • 1 ceba
  • 1 culleradeta de farina
  • 2 cullerades de mantega
  • 250 g de crema de llet

PREPARACIÓ

Talleu el pollastre com vulgueu i, en una cassola, rostiu-lo amb mantega.
Ratlleu la ceba i talleu els xampinyons a làmines.
En una paella, sofregiu-hi la ceba i després afegiu-hi els xampinyons. Remeneu-ho bé i afegiu a la paella la farina i una mica d'aigua. De tant en tant, feu un cop d'ull al pollastre, que no se us enganxi.
Quan vegeu que els xampinyons ja són cuits, afegiu-hi la crema de llet. Remeneu-ho perquè es barregin bé els ingredients i aboqueu-ho a la cassola en què teniu el pollastre rostint-se.
Una estona fent xup-xup i el plat ja estarà a punt.
Anar al contingut