Pui cu smantana (Ciulama) (Pollastre amb xampinyons i crema de llet) - Romania
- Programa: Karakia
- Cuina: Monica Gabaroi, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 pollastre gros
- 500 g de xampinyons
- 1 ceba
- 1 culleradeta de farina
- 2 cullerades de mantega
- 250 g de crema de llet
PREPARACIÓ
Talleu el pollastre com vulgueu i, en una cassola, rostiu-lo amb mantega.
Ratlleu la ceba i talleu els xampinyons a làmines.
En una paella, sofregiu-hi la ceba i després afegiu-hi els xampinyons. Remeneu-ho bé i afegiu a la paella la farina i una mica d'aigua. De tant en tant, feu un cop d'ull al pollastre, que no se us enganxi.
Quan vegeu que els xampinyons ja són cuits, afegiu-hi la crema de llet. Remeneu-ho perquè es barregin bé els ingredients i aboqueu-ho a la cassola en què teniu el pollastre rostint-se.
Una estona fent xup-xup i el plat ja estarà a punt.
Ratlleu la ceba i talleu els xampinyons a làmines.
En una paella, sofregiu-hi la ceba i després afegiu-hi els xampinyons. Remeneu-ho bé i afegiu a la paella la farina i una mica d'aigua. De tant en tant, feu un cop d'ull al pollastre, que no se us enganxi.
Quan vegeu que els xampinyons ja són cuits, afegiu-hi la crema de llet. Remeneu-ho perquè es barregin bé els ingredients i aboqueu-ho a la cassola en què teniu el pollastre rostint-se.
Una estona fent xup-xup i el plat ja estarà a punt.