Púding

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    +Obre

    Necessiteu vitamina D? Els rovells d'ou i la nata són els vostres aliats en aquesta recepta!

INGREDIENTS

  • 350 g de llet
  • 150 g de nata per muntar
  • 100 g de retalls de pa i pastes seques
  • 3 ous
  • 1 got d'aigua mineral
  • 450 g de sucre
  • 1 taronja

PREPARACIÓ

1. Barregem la nata i la llet. Fem un twist (un tros de pell) de taronja. Hi afegim els retalls.



2. Ho posem al foc fins que arrenqui el bull. Un cop ha arrencat el bull, ho parem i ho deixem reposar.



3. Posem l'aigua i el sucre en un pot, i tot a foc baix. Ho anem remenant. Fins que se'ns comenci a desfer. S'ha d'anar treballant fins que ens agafi color de caramel.



4. Aquest caramel, el posem a la base dels gots i els deixem al congelador.



5. Batem els ous amb les sis cullerades de sucre. Hi afegim la llet sense el twist de taronja.



6. Traiem els gots del congelador i els omplim del púding cru.



7. Posem els pots en una cassola al bany maria uns 40-45 minuts a foc baix. Quan els traiem, els deixem refredar. I amb el ratllador hi tirem per sobre una mica de pell de taronja.