Púding amb porto
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 2 gots de llet
- 1 got i 1/2 de sucre
- pell de llimona
- porto
- 8 ous de gallina
- caramel
PREPARACIÓ
1.Bullim primer el sucre amb la llet i les pells de llimona.
2.Fem el caramel
3.Posem els ous en un bol i els batem.
4.Hi aboquem la llet que colem per separar-ne les pells de llimona.
5.Hi afegim un rajolinet de porto i ho barregem. Ho aboquem al motlle i ho posem a la cassola al bany Maria.
6.Tapem el motlle i tapem la cassola, i ho deixem fer uns 15 minuts.
2.Fem el caramel
3.Posem els ous en un bol i els batem.
4.Hi aboquem la llet que colem per separar-ne les pells de llimona.
5.Hi afegim un rajolinet de porto i ho barregem. Ho aboquem al motlle i ho posem a la cassola al bany Maria.
6.Tapem el motlle i tapem la cassola, i ho deixem fer uns 15 minuts.