Potato salad (Amanida de patates) - Estats Units

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Kendall Old Elk, Tarragona

INGREDIENTS

  • 1 kg de patates
  • 8 ous
  • ceba
  • api
  • olives negres
  • cogombrets
  • 1 llauna de blat de moro dolç
  • 3 cullerades de maionesa
  • 1 cullerada de mostassa

PREPARACIÓ

Coeu els ous en un cassó amb aigua i un rajolí de vinagre. El vinagre no dóna cap gust, només fa que els ous no es trenquin. Bulliu les patates amb la pell. Un cop cuites, peleu-les, talleu-les a trossos i poseu-les al bol on fareu l'amanida. Traieu el pinyol de les olives i trinxeu-les. Trinxeu, també, els cogombrets i la ceba i talleu la part més blanca de l'api a trossos petits. Afegiu-ho tot al bol de les patates i barregeu-ho amb la maionesa i la mostassa. Finalment, afegiu-hi els ous durs tallats. Remeneu-ho suaument, perquè els ous no quedin massa esmicolats, i deixeu refredar l'amanida a la nevera durant un parell d'hores. S'ha de servir ben freda.