Potato salad (Amanida de patata) - Nova Zelanda 

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Brian Brennan, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 10 persones:
  • 5-6 patates mitjanes
  • 5 ous
  • cogombrets envinagrats
  • 2 iogurts naturals
  • formatge blau
  • mel
  • coriandre fresc
  • aigua

PREPARACIÓ

En un cassó amb aigua abundant, feu-hi coure les patates senceres. Un cop cuites, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a daus no gaire grossos. Poseu-ho en un bol de mida grossa que ja sigui el mateix que portareu a taula per servir.
Feu endurir els ous. Quan s'hagin refredat, traieu-los les closques i trossegeu-los. Afegiu-los al bol de les patates.
Lamineu uns quants cogombrets envinagrats i talleu a daus petits un tros de formatge blau. Afegiu-ho també al bol.
Per amanir-ho, aboqueu-hi els iogurts, prèviament remenats perquè es desfacin i no hi hagi grumolls, i un raig de mel. Si veieu que la mel està massa presa, escalfeu-la una mica per liquar-la lleugerament. Remeneu-ho tot plegat perquè quedi ben barrejat.
Trinxeu unes quantes fulles de coriandre fresc i escampeu-les per sobre.

Anar al contingut