Porrusalda
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La patata ens aporta energia durant molta estona. Podeu menjar-ne 3 o 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 5 porros
- 5 pastanagues
- 3 patates Red Pontiac
- 1 l de fumet
- 2 tripes de bacallà
- 1/2 l d'aigua mineral
- oli verge extra
- anet
PREPARACIÓ
- En una cassola grossa, hi posem oli, les patates, les pastanagues i els porros tallats a trossos de mida de mossegada. Ho deixem suar 20 minuts a foc lent, sense que arribin a agafar color.
- Hi afegim l'aigua, el fumet i les dues tripes de bacallà. Ho deixem coure a foc lent durant mitja hora.
- Traiem les tripes de la cassola. Piquem l'anet.
- Posem en un plat el caldo, la tripa i les verdures, hi escampem per sobre l'anet, hi tirem un bon raig d'oli i ho servim.