Porrusalda

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    La patata ens aporta energia durant molta estona. Podeu menjar-ne 3 o 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 5 porros
  • 5 pastanagues
  • 3 patates Red Pontiac
  • 1 l de fumet
  • 2 tripes de bacallà
  • 1/2 l d'aigua mineral
  • oli verge extra
  • anet

PREPARACIÓ

  1.  En una cassola grossa, hi posem oli, les patates, les pastanagues i els porros tallats a trossos de mida de mossegada. Ho deixem suar 20 minuts a foc lent, sense que arribin a agafar color.
  2. Hi afegim l'aigua, el fumet i les dues tripes de bacallà. Ho deixem coure a foc lent durant mitja hora.
  3. Traiem les tripes de la cassola. Piquem l'anet.
  4. Posem en un plat el caldo, la tripa i les verdures, hi escampem per sobre l'anet, hi tirem un bon raig d'oli i ho servim.
Anar al contingut