Porrussalda de bacallà

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Lluís Olivé
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'Oliana, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 800 g de morro de bacallà salat
  • 2 porros
  • 8 patates
  • 150 g mantega
  • aigua

PREPARACIÓ

  1. Per començar, poseu el bacallà en remull durant un dia per dessalar-lo.
  2. A continuació, talleu els porros, quedeu-vos amb la part blanca, talleu-la a juliana fina, poseu-la en un cassó al foc amb la mantega i remeneu-la fins que agafi color.
  3. Tot seguit, peleu les patates, trenqueu-les a trossos perquè desprenguin el midó, poseu-les al cassó dels porros, remeneu-ho bé, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure 15 minuts a foc viu.
  4. Mentrestant, traieu el bacallà de l'aigua, esmicoleu-lo amb els dits, com per fer esqueixada i, 3 minuts abans que les patates s'acabin de coure, afegiu-lo al cassó i deixeu-ho coure tot junt durant aquests minuts restants.
  5. I ja per acabar, serviu-ho una mica caldós, en una sopera.
Anar al contingut