Porc agredolç

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Ly Leap
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Indochine, Barcelona

INGREDIENTS

  • 600 g de carn de porc
  • 3 grans d'all
  • 1/4 de ceba
  • 1 tassa de suc de llimona
  • 2 tasses d'aigua
  • 2 cullerades de tomàquet triturat
  • 1/4 de pebrot vermell
  • 1/4 de pastanaga
  • 1 pela de llimona
  • bitxo fresc
  • 1/2 tassa de salsa de peix
  • 1 culleradeta de salsa picant
  • 100 g de pinya
  • oli de gira-sol
  • 5 cullerades de sucre
  • farina

PREPARACIÓ

Per fer la salsa, sofregiu en una paella amb oli l'all picat.
Quan es comenci a daurar, afegiu-hi el bitxo, la ceba, la pastanaga, el tomàquet i el pebrot, tot ben picat. Després, fiqueu-hi la salsa picant, el suc de llimona, l'aigua, la salsa de peix i el sucre. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir.

Mentrestant, arrebosseu amb farina la carn de porc tallada a daus i fregiu-la en una paella amb oli abundant.

Sofregiu en una altra paella el pebrot, la ceba i la pinya, tot ben talladet. Quan estigui una mica cuit, afegiu-hi la carn que heu fregit i remeneu-ho.

Quan la salsa hagi reduït, poseu-hi la carn amb les verdures a dins i deixeu-ho coure un minut més. Ja podeu emplatar-ho.