Porc agredolç
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ly Leap
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Indochine, Barcelona
INGREDIENTS
- 600 g de carn de porc
- 3 grans d'all
- 1/4 de ceba
- 1 tassa de suc de llimona
- 2 tasses d'aigua
- 2 cullerades de tomàquet triturat
- 1/4 de pebrot vermell
- 1/4 de pastanaga
- 1 pela de llimona
- bitxo fresc
- 1/2 tassa de salsa de peix
- 1 culleradeta de salsa picant
- 100 g de pinya
- oli de gira-sol
- 5 cullerades de sucre
- farina
PREPARACIÓ
Per fer la salsa, sofregiu en una paella amb oli l'all picat.
Quan es comenci a daurar, afegiu-hi el bitxo, la ceba, la pastanaga, el tomàquet i el pebrot, tot ben picat. Després, fiqueu-hi la salsa picant, el suc de llimona, l'aigua, la salsa de peix i el sucre. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir.
Mentrestant, arrebosseu amb farina la carn de porc tallada a daus i fregiu-la en una paella amb oli abundant.
Sofregiu en una altra paella el pebrot, la ceba i la pinya, tot ben talladet. Quan estigui una mica cuit, afegiu-hi la carn que heu fregit i remeneu-ho.
Quan la salsa hagi reduït, poseu-hi la carn amb les verdures a dins i deixeu-ho coure un minut més. Ja podeu emplatar-ho.
Quan es comenci a daurar, afegiu-hi el bitxo, la ceba, la pastanaga, el tomàquet i el pebrot, tot ben picat. Després, fiqueu-hi la salsa picant, el suc de llimona, l'aigua, la salsa de peix i el sucre. Remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir.
Mentrestant, arrebosseu amb farina la carn de porc tallada a daus i fregiu-la en una paella amb oli abundant.
Sofregiu en una altra paella el pebrot, la ceba i la pinya, tot ben talladet. Quan estigui una mica cuit, afegiu-hi la carn que heu fregit i remeneu-ho.
Quan la salsa hagi reduït, poseu-hi la carn amb les verdures a dins i deixeu-ho coure un minut més. Ja podeu emplatar-ho.