Popets amb patates esqueixades i allioli
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 800 g de popets
- 1 kg de patates
- all
- oli
- 1 rovell d'ou
- sal
- aigua
PREPARACIÓ
Feu bullir aigua en una cassola.
Quan hagi arrencat el bull, aneu-hi posant els popets un a un per aconseguir que les potes quedin cargolades. Després, afegiu-hi les patates pelades i esqueixades.
Per fer l'allioli, piqueu en un morter l'all i la sal. Tot seguit, fiqueu-hi el rovell d'ou. Aneu afegint-hi l'oli mentre ho aneu remenant. Quan l'allioli estigui a punt, barregeu-lo amb una mica del suc de cocció dels popets i les patates.
I ja per acabar, escorreu bé els popets i les patates, i emplateu-ho. Cobriu-ho tot amb l'allioli.
Quan hagi arrencat el bull, aneu-hi posant els popets un a un per aconseguir que les potes quedin cargolades. Després, afegiu-hi les patates pelades i esqueixades.
Per fer l'allioli, piqueu en un morter l'all i la sal. Tot seguit, fiqueu-hi el rovell d'ou. Aneu afegint-hi l'oli mentre ho aneu remenant. Quan l'allioli estigui a punt, barregeu-lo amb una mica del suc de cocció dels popets i les patates.
I ja per acabar, escorreu bé els popets i les patates, i emplateu-ho. Cobriu-ho tot amb l'allioli.