Pop a la brasa

INGREDIENTS

  • 600 g de pop cuit

    4 patates

    1 litre d'oli d'oliva extra verge

    1 ceba tendra

    1 all tendre

    50 ml de vinagre agredolç de vi blanc

    pebre vermell dolç

    sal gruixuda en escames

PREPARACIÓ

  1. Peleu les patates i talleu-les a rodelles d'un centímetre de gruix. Poseu-les en una pàtera per anar al forn, cobertes d'oli i un pols de sal. Poseu-les a coure a 100º fins que siguin toves. Reserveu-les.
     
  2. Peleu la cebes i l'all i talleu-los ben petits. Poseu-hi un xic d'oli de confitar les patates, un rajolí de vinagre agredolç de vi blanc i un pols de pebre vermell.
     
  3. Feu una bona brasa de carbó i quan estigui a punt, talleu les potes de pop cuit i escalfeu-les a la brasa.
     
  4. Poseu les patates confitades calentes en els plats, les potes de pop al damunt i amb la vinagreta de ceba i all tendre.
Anar al contingut