Pommes de terre au beurre d'ail et au persil (Patates amb mantega d'all i julivert) - Bèlgica

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Cédric Geluk, Barcelona

INGREDIENTS

  • patates
  • mantega
  • aigua
  • julivert
  • all
  • sal

PREPARACIÓ

Traieu la mantega de la nevera perquè agafi la temperatura ambient; d'aquesta manera us serà molt més fàcil aixafar-la després. Renteu les patates i feu-les coure sense pelar en una olla amb aigua i sal. Peleu i trinxeu els alls. Renteu el julivert i trinxeu-lo. Barregeu-ho tot amb un bon tros de mantega aixafada. Emboliqueu aquesta barreja de mantega amb un tros de paper film i doneu-hi la forma d'un cilindre. Deixeu-lo una estona dins el congelador, el temps just perquè la mantega torni a endurir-se. Quan les patates siguin cuites, talleu-les per la meitat. Retireu el film del cilindre de mantega, talleu-ne bocins i poseu-los damunt de les mitges patates perquè es fonguin. Aquestes patates us poden servir d'acompanyament per al "poulet à la bière".