Pomazánka (Aperitius de formatge) - Txèquia
- Programa: Karakia
- Cuina: Dana Petho, Cadaqués
INGREDIENTS
- pa
- ous
- maionesa
- crema de formatge (o formatge d'untar)
- ceba
- all
PREPARACIÓ
En un cassó amb aigua, feu-hi bullir els ous. Després els peleu i els reserveu.
Llesqueu el pa.
Prepareu la pasta per untar les llesques amb unes quantes cullerades de maionesa, el formatge cremós i el rovells dels ous durs. En un bol amb la meitat d'aquesta pasta, afegiu-hi l'all trinxat; en un altre bol amb la resta de la pasta, afegiu-hi la ceba trinxada.
Unteu les llesques de pa amb aquestes cremes de formatge i serviu-les. També podeu incorporar a la crema de formatge uns cogombrets trinxats o el que més us agradi.
Llesqueu el pa.
Prepareu la pasta per untar les llesques amb unes quantes cullerades de maionesa, el formatge cremós i el rovells dels ous durs. En un bol amb la meitat d'aquesta pasta, afegiu-hi l'all trinxat; en un altre bol amb la resta de la pasta, afegiu-hi la ceba trinxada.
Unteu les llesques de pa amb aquestes cremes de formatge i serviu-les. També podeu incorporar a la crema de formatge uns cogombrets trinxats o el que més us agradi.