Pomada de mantega aromatizada
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 250 g mantega
- 3 escalunyes (cebes petites)
- 2 cogombres amb vinagre
- 20 g pebrot vermell
- 20 g pebrot verd picat
- 1 cullerada sopera de mostassa
PREPARACIÓ
1.- Piquem ben fins la ceba i els pebrots vermell i verd.
2.- Deixem la mantega a temperatura ambient i, un cop tinguem la textura de pomada, hi afegim tots els ingredients en cru.
3.- Ho deixem macerar durant 3 hores i després fem un cilindres amb la mantega amb l'ajut de paper de plàstic de cuina.
4.- Pot servir d'acompanyament: talleu una rodanxa de la mantega i tot just quan traieu la carn o el peix del foc, l'hi poseu per damunt. Així amb l'escalfor es desfarà. També es pot untar el pa amb la mantega.
2.- Deixem la mantega a temperatura ambient i, un cop tinguem la textura de pomada, hi afegim tots els ingredients en cru.
3.- Ho deixem macerar durant 3 hores i després fem un cilindres amb la mantega amb l'ajut de paper de plàstic de cuina.
4.- Pot servir d'acompanyament: talleu una rodanxa de la mantega i tot just quan traieu la carn o el peix del foc, l'hi poseu per damunt. Així amb l'escalfor es desfarà. També es pot untar el pa amb la mantega.