Poma amb iogurt i maduixes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Esther Puyol
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb
INGREDIENTS
- 4 pomes granny-smith
- 1 poma golden
- 1 canó de vainilla
- sucre
- sèsam
- 1/2 llimona
- 1/2 l d'aigua
- 1 iogurt grec
- maduixes Per a la poma caramel:
- 2 pomes golden
- sucre
PREPARACIÓ
Per fer la sopa de poma, poseu els trossos de poma amb pell en una cassola amb aigua bullint.
Tot seguit, afegiu-hi el canó de vainilla i unes gotetes de suc de llimona. Deixeu-ho bullir durant 15 minuts. Després tritureu-ho i deixeu-ho refredar. Per caramel·litzar les pomes, poseu sucre en una paella calenta. Quan es fongui, afegiu-hi els trossos de poma sense pell. I ja per acabar, poseu el iogurt al centre d'un plat i les maduixes al voltant. Després incorporeu-hi els trossos de poma caramel·litzats. Finalment, afegiu-hi la sopa de poma i una mica de sèsam.
Tot seguit, afegiu-hi el canó de vainilla i unes gotetes de suc de llimona. Deixeu-ho bullir durant 15 minuts. Després tritureu-ho i deixeu-ho refredar. Per caramel·litzar les pomes, poseu sucre en una paella calenta. Quan es fongui, afegiu-hi els trossos de poma sense pell. I ja per acabar, poseu el iogurt al centre d'un plat i les maduixes al voltant. Després incorporeu-hi els trossos de poma caramel·litzats. Finalment, afegiu-hi la sopa de poma i una mica de sèsam.