Polos d'orxata i llimona

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'orxata de xufa és un producte nutritiu, d'aspecte lletós, considerada una beguda vegetal, rica en midó, sucres i proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g d'orxata

    250 g de xocolata

    2 cullerades d'oli de gira-sol

    1 llimona

    ratlladura de llimona

    xufles

     

PREPARACIÓ

  1. Espremem una llimona i colem el suc dins un bol.
  2. Afegim els 250 g d'orxata i ho remenem.
  3. Hi afegim l'oli de gira-sol i ho remenem.
  4. Ho emmotllem fent servir motllos de polos amb bastonet.
  5. Ho congelem. En quatre hores estaran llestos.
  6. Muntem un bany maria (un pot al foc amb aigua i a dins un bol de vidre).
  7. Tallem les xufles.
  8. Ratllem la llimona.
  9. Trenquem i desfem mitja rajola de  xocolata dins del bany maria.
  10. Preparem una superfície de plàstic porós gruixut (porexpan) per refredar els polos. Ha d'entrar al congelador amb el polo clavat verticalment.
  11. Buidem la xocolata desfeta dins d'un recipient on es pugui banyar el polo, cobrint-lo totalment.
  12. Traiem els polos del congelador. 
Anar al contingut