Pollerica estofada amb ratafia
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gerard Solís
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat
INGREDIENTS
- 2 polleriques
- 100 g de pernil
- 16 cebetes
- 4 tomàquets madurs
- 1 got de vi blanc
- 1 copa de vinagre
- 1 tassa d'oli
- 1 copa de ratafia
- julivert
- menta
- 1 canó de canyella
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, lligueu les ales i les cuixes de la pollerica amb un cordill i salpebreu-la abundantment.
Poseu-la en un cassó amb oli hi afegiu-hi els tomàquets sencers, les cebes senceres i pelades, el canonet de canyella, el pernil tallat ben petit, el julivert, la menta, el vi blanc, la ratafia i el vinagre i deixeu-ho coure tot durant una hora i mitja.
Finalment, traieu-ne el cordill, talleu-la a quarts i emplateu-la tirant-li una mica de suc de cocció per sobre.
Poseu-la en un cassó amb oli hi afegiu-hi els tomàquets sencers, les cebes senceres i pelades, el canonet de canyella, el pernil tallat ben petit, el julivert, la menta, el vi blanc, la ratafia i el vinagre i deixeu-ho coure tot durant una hora i mitja.
Finalment, traieu-ne el cordill, talleu-la a quarts i emplateu-la tirant-li una mica de suc de cocció per sobre.