Pollastró amb allada i "papas arrugás"

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 1 pollastró sencer
  • 2 patates blanques noves
  • 2 bitxos picants
  • 1 cabeça d'alls morats
  • 1 pebrot verd gros
  • oli d'oliva verge extra
  • cibulet picat

PREPARACIÓ

1. Escalfeu el plat del microones uns minuts, com si fos una paella, amb una mica d'oli d'oliva, els grans d'all i tres bitxos fins que es daurin, perquè l'oli n'agafi el gust.
2. Després, reserveu els alls, afegiu-hi el pollastró salpebrat, i coeu-lo un parell de minuts.
3. Mentrestant, talleu el pebrot a trossos i les patates a rodanxes.
4. Tot seguit, afegiu el pebrot al pollastró i, quan sigui una mica cuit, afegiu-hi les patates i els alls que havíeu reservat per coure-ho tot uns 6 o 7 minuts més.
5. Poseu les patates i el pebrot com a base del plat, el pollastró damunt de les patates i l'allada. A l'últim moment, escampeu-hi el cibulet picat.