Pollastre rostit amb prunes i pinyons

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manel Armengol
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Major, trenta-sis, Gavà

INGREDIENTS

  • 1 pollastre
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets
  • 25 g de pinyons
  • 12 prunes escaldades
  • 1 canonet de canyella
  • 1 copeta de vi ranci
  • 1/2 copeta d'anís sec
  • pebre negre en gra
  • sal, llard i una cabeça d'alls

PREPARACIÓ

Per començar, saleu el pollastre, prèviament tallat a quarts, i fregiu-lo en una cassola amb una mica de llard.

Quan estigui daurat, afegiu les cebes, els alls, la canyella i el pebre negre, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 10 minuts.

Tot seguit, poseu-hi l'anís, el vi ranci, els tomàquets i les prunes i deixeu-ho coure durant 45 minuts més.

Un parell de minuts abans d'acabar la cocció, poseu-hi els pinyons.

I ja per acabar, emplateu el pollastre i salseu-lo amb el suc de la cocció.