Pollastre en escabetx
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lolita Rexach
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes
INGREDIENTS
- 1,750 quilo de pollastre (de pagès)
- 1,5 litre d'oli
- 1/2 litre de vinagre
- 35 grams de pebre en gra
- 4 cabeces d'all
- 3 fulles de llorer
PREPARACIÓ
Talleu el pollastre a quarts, salpebreu-lo i deixeu-ho reposar durant un dia a la nevera.
A continuació, poseu el pollastre en una cassola, afegiu-hi l'oli, el vinagre, les cabeces d'all, les fulles de llorer i el pebre en gra, i deixeu-lo coure al foc durant una hora o una hora i mitja a foc baix i deixeu-lo reposar a la nevera durant 8 dies.
I ja per acabar, emplateu el pollastre en escabetx. Podeu servir el plat acompanyat d'una amanida.
A continuació, poseu el pollastre en una cassola, afegiu-hi l'oli, el vinagre, les cabeces d'all, les fulles de llorer i el pebre en gra, i deixeu-lo coure al foc durant una hora o una hora i mitja a foc baix i deixeu-lo reposar a la nevera durant 8 dies.
I ja per acabar, emplateu el pollastre en escabetx. Podeu servir el plat acompanyat d'una amanida.