Pollastre de pagès amb tripa de bacallà

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Fanals Bonay
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Bonay, Peratallada

INGREDIENTS

  • 1 pollastre de 2kg
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets
  • 2 llesques de pa
  • 1 fetge de pollastre
  • 12 ametlles
  • 4 grans d'all
  • julivert
  • 400 g de tripa de bacallà
  • oli
  • llard
  • sal
  • brou de carn

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli i llard a la paella i sofregiu-hi els talls de pollastre amb una mica de sal.
Retireu-los de la paella. A la mateixa paella, fregiu-hi el pa, els alls, el fetge i el julivert. A continuació, poseu oli a la cassola i sofregiu-hi la ceba tallada. Després, afegiu-hi el tomàquet escaldat i pelat i deixeu-ho coure uns 30 minuts. Tot seguit, incorporeu-hi el pollastre i la tripa de bacallà que prèviament haureu tingut en remull durant 3 dies. Per fer la picada, poseu les ametlles, la sal, el fetge, el julivert, els alls i el pa en un morter i piqueu-ho. Tot seguit, afegiu una mica de brou a la cassola i deixeu que arrenqui el bull. Després, incorporeu-hi la picada i rectifiqueu-ho de sal. Deixeu-ho coure tapat a foc lent durant una hora i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut