Pollastre de pagès amb tripa de bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Fanals Bonay
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Bonay, Peratallada
INGREDIENTS
- 1 pollastre de 2kg
- 2 cebes
- 4 tomàquets
- 2 llesques de pa
- 1 fetge de pollastre
- 12 ametlles
- 4 grans d'all
- julivert
- 400 g de tripa de bacallà
- oli
- llard
- sal
- brou de carn
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli i llard a la paella i sofregiu-hi els talls de pollastre amb una mica de sal.
Retireu-los de la paella. A la mateixa paella, fregiu-hi el pa, els alls, el fetge i el julivert. A continuació, poseu oli a la cassola i sofregiu-hi la ceba tallada. Després, afegiu-hi el tomàquet escaldat i pelat i deixeu-ho coure uns 30 minuts. Tot seguit, incorporeu-hi el pollastre i la tripa de bacallà que prèviament haureu tingut en remull durant 3 dies. Per fer la picada, poseu les ametlles, la sal, el fetge, el julivert, els alls i el pa en un morter i piqueu-ho. Tot seguit, afegiu una mica de brou a la cassola i deixeu que arrenqui el bull. Després, incorporeu-hi la picada i rectifiqueu-ho de sal. Deixeu-ho coure tapat a foc lent durant una hora i ja podreu emplatar-ho.
Retireu-los de la paella. A la mateixa paella, fregiu-hi el pa, els alls, el fetge i el julivert. A continuació, poseu oli a la cassola i sofregiu-hi la ceba tallada. Després, afegiu-hi el tomàquet escaldat i pelat i deixeu-ho coure uns 30 minuts. Tot seguit, incorporeu-hi el pollastre i la tripa de bacallà que prèviament haureu tingut en remull durant 3 dies. Per fer la picada, poseu les ametlles, la sal, el fetge, el julivert, els alls i el pa en un morter i piqueu-ho. Tot seguit, afegiu una mica de brou a la cassola i deixeu que arrenqui el bull. Després, incorporeu-hi la picada i rectifiqueu-ho de sal. Deixeu-ho coure tapat a foc lent durant una hora i ja podreu emplatar-ho.