Pollastre de pagès amb fetge d'ànec i pa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lolita Rexach
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes
- Informació nutricional -Obre
El fetge és un aliment molt nutritiu ja que ens aporta gran quantitat de vitamina A, del complexe de vitamina B, de proteïnes, i especialment de ferro.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per al pollastre:
- 1 pollastre de pagès
- 2 llesques de pa de pagès
- grans d'all
- 1 fetge d'ànec
- 2 gots d'aigua
- sal i pebre
- Per a les patates Serrat:
- 1/2 kg de patates
- greix d'ànec
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, farciu el pollastre amb el pa, ja untat amb l'all i tallat a daus, el fetge d'ànec també tallat a daus i els grans d'all.
Seguidament, poseu-lo en una safata sense oli i deixeu-lo coure al forn durant una hora i mitja a 180 graus. Després, afegiu-hi l'aigua i torneu-lo a ficar al forn durant mitja hora més.Per fer les patates Serrat, poseu una capa de patates tallades a rodanxes ben fines en una paella amb greix d'ànec. A continuació, salpebreu-les, poseu-hi una altra capa de patates a sobre i deixeu-les fregir a foc suau. Quan estiguin ben dauradetes, doneu la volta a les patates i deixeu-les fregir per l'altre cantó fins que també estiguin ben rosses.I ja per acabar, emplateu un tall de pollastre i poseu-hi les patates al costat.
Seguidament, poseu-lo en una safata sense oli i deixeu-lo coure al forn durant una hora i mitja a 180 graus. Després, afegiu-hi l'aigua i torneu-lo a ficar al forn durant mitja hora més.Per fer les patates Serrat, poseu una capa de patates tallades a rodanxes ben fines en una paella amb greix d'ànec. A continuació, salpebreu-les, poseu-hi una altra capa de patates a sobre i deixeu-les fregir a foc suau. Quan estiguin ben dauradetes, doneu la volta a les patates i deixeu-les fregir per l'altre cantó fins que també estiguin ben rosses.I ja per acabar, emplateu un tall de pollastre i poseu-hi les patates al costat.