"Pollastre de la Dolo"

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pollastre de la Dolo
  • (per a 2 persones)
  • 1 pit de pollastre
  • 1 ceba petita de Figueres
  • 1 poma golden
  • salsa de soja
  • farina
  • aigua

PREPARACIÓ

1.Molt oli a la paella. Tallem a daus el pit de pollastre i el fregim. Hi posem més sal. Tallem la ceba i la poma.

2.Ara fregim la ceba i després hi incorporem la poma. I, al final, hi afegim el pit de pollastre que hem fregit abans.

3.Hi tirem una copa de salsa de soja. Després, una mica d'aigua, i un polsim de farina per espessir-ho. Ho anem remenant perquè no hi quedin grumolls... I li farem fer xup-xup -com diu la Dolo- durant cinc minuts!