"Pollastre de la Dolo"
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pollastre de la Dolo
- (per a 2 persones)
- 1 pit de pollastre
- 1 ceba petita de Figueres
- 1 poma golden
- salsa de soja
- farina
- aigua
PREPARACIÓ
1.Molt oli a la paella. Tallem a daus el pit de pollastre i el fregim. Hi posem més sal. Tallem la ceba i la poma.
2.Ara fregim la ceba i després hi incorporem la poma. I, al final, hi afegim el pit de pollastre que hem fregit abans.
3.Hi tirem una copa de salsa de soja. Després, una mica d'aigua, i un polsim de farina per espessir-ho. Ho anem remenant perquè no hi quedin grumolls... I li farem fer xup-xup -com diu la Dolo- durant cinc minuts!
2.Ara fregim la ceba i després hi incorporem la poma. I, al final, hi afegim el pit de pollastre que hem fregit abans.
3.Hi tirem una copa de salsa de soja. Després, una mica d'aigua, i un polsim de farina per espessir-ho. Ho anem remenant perquè no hi quedin grumolls... I li farem fer xup-xup -com diu la Dolo- durant cinc minuts!