Pollastre confitat amb múrgoles

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Vilalta
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La cúpula (Hotel Plaza), Andorra la Vella

INGREDIENTS

  • 1 pollastre de pagès
  • 1 l d'oli de gira-sol
  • llorer
  • regalèssia
  • pebre
  • anís verd
  • 12 múrgoles
  • 1 dl de crema de llet
  • 1 dl de fons de pollastre
  • 1 escalunya
  • mantega

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli i un farcellet d'herbes en una cassola. Saleu la cuixa de pollastre i confiteu-la a la cassola a uns 80 graus.
Després, poseu la cuixa en una paella i deixeu-la coure. Per fer la salsa, poseu mantega i escalunya picada en una paella. Quan l'escalunya estigui transparent, afegiu-hi múrgoles i brou. Deixeu-ho reduir i incorporeu-hi la crema de llet. A continuació, saleu el pit de pollastre i coeu-lo amb la cuixa a la paella. Finalment, talleu el pit de pollastre, desosseu la cuixa i emplateu-ho. Acompanyeu-ho de la salsa i decoreu-ho amb uns farcellets de verdures.
Anar al contingut