Pollastre confitat amb múrgoles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Vilalta
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La cúpula (Hotel Plaza), Andorra la Vella
INGREDIENTS
- 1 pollastre de pagès
- 1 l d'oli de gira-sol
- llorer
- regalèssia
- pebre
- anís verd
- 12 múrgoles
- 1 dl de crema de llet
- 1 dl de fons de pollastre
- 1 escalunya
- mantega
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli i un farcellet d'herbes en una cassola. Saleu la cuixa de pollastre i confiteu-la a la cassola a uns 80 graus.
Després, poseu la cuixa en una paella i deixeu-la coure. Per fer la salsa, poseu mantega i escalunya picada en una paella. Quan l'escalunya estigui transparent, afegiu-hi múrgoles i brou. Deixeu-ho reduir i incorporeu-hi la crema de llet. A continuació, saleu el pit de pollastre i coeu-lo amb la cuixa a la paella. Finalment, talleu el pit de pollastre, desosseu la cuixa i emplateu-ho. Acompanyeu-ho de la salsa i decoreu-ho amb uns farcellets de verdures.
Després, poseu la cuixa en una paella i deixeu-la coure. Per fer la salsa, poseu mantega i escalunya picada en una paella. Quan l'escalunya estigui transparent, afegiu-hi múrgoles i brou. Deixeu-ho reduir i incorporeu-hi la crema de llet. A continuació, saleu el pit de pollastre i coeu-lo amb la cuixa a la paella. Finalment, talleu el pit de pollastre, desosseu la cuixa i emplateu-ho. Acompanyeu-ho de la salsa i decoreu-ho amb uns farcellets de verdures.