Pollastre amb soja xinesa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Maria Kao
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 pits de pollastre
- 500 g de soja fresca
- 2 pastanagues
- 100 g de fècula de patata
- 1 ou
- 15 g de gingebre
- 1 gotet de vinagre
- oli de gira-sol
- sal
PREPARACIÓ
En primer lloc, talleu els pits de pollastre a tires molt fines i poseu-les en un bol. Afegiu-hi un ou, fècula de patata (o de blat de moro) i sal.
Barregeu-ho tot fins que la carn estigui ben compacta. Fet això, fregiu el pollastre en una paella amb oli de gira-sol ben calent. Quan la carn hagi agafat un color blanquinós, ja la podreu treure del foc i reservar-la. En una paella amb l'oli ben calent, daureu-hi un gra d'all picat (prèviament macerat en oli) i el gingebre, també tallat petit. Salteu-hi després la pastanaga tallada a tires, la soja fresca i el pollastre. Rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi una mica de vinagre, que traurà el punt amarg de la soja. Uns minuts després ja podreu servir-ho.
Barregeu-ho tot fins que la carn estigui ben compacta. Fet això, fregiu el pollastre en una paella amb oli de gira-sol ben calent. Quan la carn hagi agafat un color blanquinós, ja la podreu treure del foc i reservar-la. En una paella amb l'oli ben calent, daureu-hi un gra d'all picat (prèviament macerat en oli) i el gingebre, també tallat petit. Salteu-hi després la pastanaga tallada a tires, la soja fresca i el pollastre. Rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi una mica de vinagre, que traurà el punt amarg de la soja. Uns minuts després ja podreu servir-ho.